Vorige week had ik weer een gezellige newborn shoot in mijn foto studio in Roosendaal. Deze keer mocht kleine Lize op de foto. Ook haar ouders wilden op de foto. Ze kozen de kleuren oudroze, roze en neutraal op het boekingsformulier en deelde mede dat de foto’s van de fotoshoot vooral meisjesachtig moesten zijn.

Een gemiddelde newborn shoot duurt gemiddeld 3 uur. In deze 3 uur fotograferen we maar een klein stukje. Voor de rest van de tijd is het wachten tot dat de kleine slaapt, het positioneren van de kleine en veel wachten en geduld hebben totdat de newborn nog dieper in slaap is. Pas bij de diepe slaap kunnen we echt gaan positioneren. Tussendoor komt het regelmatig voor dat er een voeding wordt gegeven zodat de kleine weer slaperiger wordt. Geduld hebben is daarom erg belangrijk.

Newborn shoot Roosendaal met ouders uit Hoeven
Newborn shoot Lize uit Hoeven