Veelgestelde vragen

Hoelang duurt een fotoshoot gemiddeld?

Een newborn shoot duurt gemiddeld tussen de 2-3 uur en een baby fotoshoot of een Cake Smash fotoshoot duurt ongeveer 3 kwartier tot een uur. Bij een zwangerschapsshoot kan je kiezen uit verschillende pakketten.

Doe je ook fotoshoots bij mensen in huis?
Een newbornshoot doe ik ook aan huis. Hiervoor worden wel extra kosten en reiskosten berekend. Hou er rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat er meubilair opzij geschoven moet worden zodat ik mijn (mini) fotostudio kan opbouwen.

Verkoopt Little-Star fotografie ook cadeaubonnen?
Jazeker. Een cadeaubon is een leuk en origineel babyshower of kraamcadeau. Een cadeaubon is in elk gewenst bedrag verkrijgbaar of voor het gewenste type fotoshoot. Kijk hier voor meer informatie over een cadeaubon.

Waarom moet de newborn baby slapen tijdens de fotoshoot?
Zodat de newborn in poses gelegd kan worden en hij/zij weinig van de fotoshoot mee krijgt.

Wat als de newborn baby niet wil slapen?
Voor de fotoshoot dient de newborn minstens een uur wakker te worden gehouden door bijvoorbeeld de newborn in bad te doen. Dan heb je de grootste slagingskans op slapende geposeerde foto’s, maar als de newborn echt niet wilt slapen dan maken we foto’s met ogen open.

Wanneer wordt een newborn shoot ingepland?
Tijdens de zwangerschap reserveren we eerst de uitgerekende datum in mijn agenda. De shoot vindt plaats tussen de 6e en 16e dag na de bevalling. Bel me dus zo snel mogelijk (liefst binnen 3 dagen) na de bevalling zodat ik in mijn agenda de dag van de shoot kan vastzetten.

Wat als ik pas na mijn bevalling een newborn shoot boek, omdat ik er pas later achter kom?
De kans is aanwezig dat mijn agenda vol zit, maar bel of mail me altijd voor de mogelijkheden. Wellicht kan ik wat schuiven in mijn agenda of heb ik nog een plekje vrij.

Wat als de newborn of baby ziek is?
Bij ziekte kan de afspraak uiteraard verplaatst worden. Probeer dit wel zo snel mogelijk te doen.

Het heeft absoluut geen zin voor de baby om met waterige oogjes op de foto te gaan. Ziek zijn kan je niet weg fotoshoppen. Tevens is het niet goed voor de volgende zwangere vrouwen, newborns en baby’s die in mijn studio komen.

Kan ik de andere foto’s ook inzien?
Ik maak altijd meerdere foto’s tijdens een shoot, maar ik bewerk uiteindelijk de foto’s die de beste kwaliteit halen en het mooiste zijn. Ik bewerk gemiddeld 20 foto’s en uit de selectie van circa 20 foto’s kan je de gewenste foto’s kiezen.

COPYRIGHT©2017 Little-Star fotografie, fotograaf Roosendaal

Heeft u een vraag? Stel hem hieronder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.