Informatie Cake smash fotoshoot

Wordt je kindje bijna één of twee jaar oud en wil je leuke foto’s voor op de uitnodiging of een foto voor op de verjaardagstaart? Dan is een Cake Smash fotoshoot de juiste keuze!

Tip! Boek een Cake Smash fotoshoot op tijd. De mooiste tijd om de Cake Smash fotoshoot uit te voeren is als uw kindje rond de 10 maanden of 11 maanden oud is. Dan kunt u de foto’s eventueel ook gebruiken voor de uitnodiging van de eerste verjaardag van uw kindje.

Wat is een Cake smash fotoshoot?

De Cake Smash shoot is overgewaaid vanuit Amerika. Lekker kliederen en knoeien met een taart! Een feestje om te zien en een feestje voor je kindje om te doen!

Voor de cake smash fotoshoot
Op het boekingsformulier kunnen jullie aangeven welke kleur taart en/of decor jullie wensen en ik zorg voor een bijpassende achtergrond, outfit, vlaggetjes, ballonnen(helium) en de taart. Voor jongens heb ik spijkerbroekjes met bretels en voor meisjes heb ik jurkjes of pettiskirts. Uiteraard mag je zelf ook kleding meenemen.

Tijdens de cake smash shoot
De Cake Smash fotoshoot vindt plaats in mijn ruime fotostudio in Roosendaal en duurt ongeveer 45-60 minuten inclusief omkleden. Doe zelf geen mooie kleding aan, want regelmatig zitten ouder(s) zelf ook onder de taart.

We maken eerst een paar foto’s van jullie kindje zonder de taart zodat jullie kindje zich wat meer op zijn gemak voelt in de studio. Daarna halen we de taart erbij en kan het kliederen beginnen!

Na de cake smash shoot
Na al dat geklieder zit je kindje onder de taart. Zoveel mogelijk kan na de Cake Smash shoot afgepoetst worden met doekjes, maar helemaal schoon zal je kindje niet worden. Het is daarom handig om een trainingspakje of makkelijke kleding mee te nemen wat je kindje na de Cake Smash shoot aan kan. Ook is het mogelijk om een mini fotoshoot voor de Cake Smash shoot te boeken of een badsessie na de Cake Smash shoot zodat je kindje weer lekker schoon is na de Cake Smash fotoshoot. De overige rommel kan je lekker achterlaten in de studio ;-).

TIP: boek een mini fotosessie en/of een badsessie bij de Cake Smash fotoshoot. Deze mini fotoshoot is niet duur en je hebt dan ook tijdloze foto’s voor later.

Ben je enthousiast geworden en wil je een Cake Smash shoot boeken?
Wil je meer informatie of een Cake Smash fotoshoot boeken? Neem contact met me op via het contactformulier op de website, via de email info@little-starfotografie.nl of bel 06-21535881.

Heeft u een vraag? Stel hem hieronder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.