De fotostudio van Little-Star fotografie Roosendaal

De fotostudio van Little-Star fotografie is gevestigd in Roosendaal, vlakbij Breda, Oudenbosch, Etten-Leur en Bergen op zoom. Het is een ruime daglichtstudio van 70 m2 waar ik heel blij mee ben!

Inrichting fotostudio Roosendaal

De fotostudio is volledig ingericht op baby’s en kinderen. De studio is voorzien van een toilet, traphekje en er zijn luiers, een aankleedkussen aanwezig. Doordat de studio licht en ruim is heerst er rust in de studio.

In de studio staat een grote kastenwand gevuld met accessoires en props waar je uit kan kiezen voor de fotoshoot. De fotostudio bevindt zich op de eerste etage, maar is voorzien van een traphekje.

In de studio zijn de lichtomstandigheden tot in de perfectie geoptimaliseerd. Waardoor de kwaliteit van de foto’s kan worden gegarandeerd.

Brengt u een bezoekje aan de studio? Trek dan luchtige kleding aan, want tijdens een newborn shoot kan het wel 26-28 graden worden.

Tevens is de fotostudio voorzien van leesmateriaal en is er koffie, thee en/of water beschikbaar. Dus doe alsof je thuis bent en geniet!

(p.s. je mag de auto recht voor de deur van de fotostudio parkeren, wel zo makkelijk en gratis).

Routebeschrijving fotostudio Roosendaal

Klik hier voor een routebeschrijving van de fotostudio van Little-Star fotografie in Roosendaal.