Informatie baby fotoshoot

De baby periode is een zeer speciale periode die snel voorbij is! Het is dan erg mooi om deze momenten vast te leggen voor later met een baby fotoshoot. Zodat je later terug kan kijken op deze bijzondere tijd. Little-Star fotografie legt deze bijzondere momenten voor u vast in een ongeveer één uur durende sessie.

Wanneer een baby fotoshoot boeken/plannen?

3 tot 4 maanden: de baby kan op zijn/haar buik liggen en hierbij zelfstandig het hoofdje optillen. De eerste lachjes komen tevoorschijn!

4 t/m 6 maanden: de baby kan op zijn/haar buik liggen en vaak kan een baby zich omhoog drukken. Soms kan de baby vanaf 5 maanden met ondersteuning rechtop in een fotoprop zitten. Baby’s lachen veel rond deze leeftijd.

7 t/m 12 maanden: de baby kan zelfstandig zitten waardoor er veel variatie mogelijk is in de foto’s.

 10 t/m 12 maanden: De Cake Smash fotoshoot. De baby kan zelfstandig zitten. Meestal wordt de fotoshoot gepland als de baby 10 maanden oud is zodat je de foto’s kan gebruiken voor de uitnodiging van zijn/haar eerste verjaardag.

12 t/m 15 maanden: een baby fotoshoot is nog steeds mogelijk. Als ouder zijnde moet je alleen wat vaker je kindje terugplaatsen op het decor, omdat sommige kindjes wegkruipen of weglopen van het decor.

Styling fotoshoot
Tijdens de fotoshoot maak ik gebruik van diverse accessoires, waaronder houten krukjes, schalen, emmers, ondergronden, verschillende luxe vinyl achtergronden etc.

Voor de meisjes heb ik diverse mooie jurkjes, luxe kanten rompers met bijpassende pettiskirts/tutu’s, haarbandjes en verschillende kleuren pettiskirts (luxe tutu’s) in mooie kleuren. Voor de jongens heb ik stoere (spijker)broekjes en bretels. Bij aankomst in de studio kunt u kiezen uit de vele props en accessoires die in de studio aanwezig zijn. We fotograferen meestal twee tot drie verschillende settings. Dit hangt van de spanningsboog van jullie kindje af.

Heb je zelf een leuke knuffel of favoriet speelgoed, neem deze gerust mee!

Heeft u een vraag? Stel hem hieronder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.