Informatie zwangerschapsshoot Roosendaal

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Zwanger zijn is mooi en bijzonder. Een zwangerschapsshoot is daarom ook een prachtige herinnering voor later.

Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsshoot boeken?

De beste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 28 en 36 weken zwangerschap. Na 36 weken ben je vaak minder fit en is de kans aanwezig dat je vocht gaat vasthouden en voor 28 weken zwangerschap is je buik vaak nog niet groot genoeg voor de foto’s (er zijn natuurlijk uitzonderingen ?).

Mag ik gebruik maken van je zwangerschapsjurken?

Voor de fotoshoot mag je natuurlijk gebruik maken van mijn mooie en exclusieve zwangerschapsjurken. Het zijn jurken die speciaal zijn ontworpen voor zwangerschapsfotografie. Het is een hele verzameling geworden inmiddels. De meeste zwangerschapsjurken zijn geschikt voor dames van maat 36 tot 42, maar ik heb ook 3 prachtige zwangerschapsjurken die geschikt zijn voor maat 40-44.

Wil je weten wat een zwangerschapsshoot kost? Klik hier. (Er is keuze uit 3 verschillende pakketten).

Ben je enthousiast geworden en wil je een zwangerschapsshoot in de studio in Roosendaal boeken? 

Een zwangerschapsshoot is mogelijk op deze dagen;

Maandag (aanvang shoot tussen 9.30 uur en 12.30 uur)
Dinsdag (aanvang shoot tussen 9.30 uur en 15.30 uur)
Donderdag (aanvang shoot tussen 09.30 uur en 12.30 uur)
Maandagavond (= toeslag).

Neem contact met me op via het contactformulier op de website, via de email info@little-starfotografie.nl of bel 06-21535881. Indien je een fotoshoot wilt boeken dan kan je het boekingsformulier invullen via onderstaande button.

Boekingsformulier fotoshoot