Newborn fotoshoot Roosendaal

Newborn fotoshoot Roosendaal

Newborn fotoshoot Roosendaal

In september kwamen de ouders van Fenne voor een newborn fotoshoot naar mijn fotostudio. Kleine Fenne was inmiddels 16 dagen oud. Meestal fotografeer ik een newborn als ze tussen de 7-14 dagen oud zijn, omdat ze na 14 dagen minder goed slapen, maar bij Fenne was dat geen probleem.

En oooh wat deed Fenne het goed tijdens de fotoshoot. Het was heerlijk warm in mijn studio en Fenne viel al snel in slaap waarna we de sessie konden beginnen. We hebben 3 verschillende settings gedaan en de ouders kozen voor de kleuren oudroze en neutraal. Nadat de ouders in de studio waren gearriveerd liep ik met moeder door de settings heen terwijl haar vader de fles gaf. Na een volle buik en moe van het drinken konden we de fotoshoot snel beginnen. En Fenne heeft de hele sessie geslapen.

Newborn fotoshoot Roosendaal

Zie dat kleine lachje op de foto hierboven🥰....

Newborn fotoshoot Roosendaal

 


Cake Smash Oud Gastel (5 of 7)

Cake Smash fotoshoot Oud Gastel

Cake Smash fotoshoot Oud Gastel

Eind augustus kwam Lara in de fotostudio voor een Cake Smash fotoshoot. Haar moeder had een wit rompertje meegenomen en uit mijn verzameling jurkjes en pettiskirts had ze een oudroze pettiskirt gekozen. De oudroze pettiskirt past mooi bij het decor. Ook hebben we een bijpassend haarbandje gekozen uit mijn verzameling haarbandjes.

En Lara heeft bijna de hele fotoshoot gelachen. Ze vond de taart erg leuk om mee te spelen en maakte er een leuk feestje van. En na de Cake Smash fotoshoot mocht ze nog in badje wat ook erg leuk was.

 


Cake Smash fotoshoot Oud Gastel.

Ben je ook geinteresseerd in een Cake Smash fotoshoot? Klik hier om de Cake Smash fotoshoot te boeken en vul het boekingsformulier in of mail voor het maken van een afspraak naar info@little-starfotografie.nl.


zwangerschapsfotoshoot Roosendaal (3 of 10) (2)

Zwangerschapsfotoshoot Roosendaal

Zwangerschapsfotoshoot Roosendaal

Deze fotoshoot heeft in juli al plaatsgevonden, maar ik ben nu eenmaal altijd laat met het schrijven van blogs🙈. Tsja fotobewerking en fotoshoots hebben nu eenmaal voorrang.
Maar deze zwangere vrouw deed het fantastisch tijdens de fotoshoot! Ze was 35 weken zwanger tijdens de zwangerschapsfotoshoot en ze straalde geluk uit!

Wanneer zwangerschapsshoot plannen?

Wanneer is het beste moment om een zwangerschapsfotoshoot te doen? Dat is als je tussen de 30-35 weken zwanger bent. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, want als je zwanger bent van een tweeling dan zou je met 28 weken al een zwangerschapsfotoshoot kunnen plannen. En als je geen vocht vast houdt of een bescheiden buikje hebt dan kan je ook nog met 36 weken zwangerschap op de foto.

Hieronder een paar foto's van de trotse mama to be....

zwangerschapsfotoshoot Roosendaal (3 of 10) (2)

zwangerschapsfotoshoot Roosendaal (3 of 10) (2)
zwangerschapsfotoshoot Roosendaal (3 of 10) (2)zwangerschapsfotoshoot Roosendaal

Zou jij deze bijzondere periode in je leven ook vast willen leggen met een zwangerschapsfotoshoot? Klik hier voor meer informatie over een zwangerschapsfotoshoot bij mij in de fotostudio in Roosendaal.

Volg me ook op Facebook of Instagram.


newborn fotograaf Brabant (8 of 8)

Newborn fotoshoot Jamal

Newborn fotograaf Brabant

En ja dan was het eindelijk zover! Jamal is geboren en ze kwamen bij mij in de studio in Roosendaal (Brabant) voor een newborn shoot. Op de dag van de fotoshoot was Jamal 11 dagen oud

Zijn twee jaar oudere broer was al eens eerder in mijn fotostudio te Roosendaal geweest voor een Cake Smash fotoshoot en nu kreeg hij een broertje! Hij was super trots en gaf zijn kleine broertje kusjes die natuurlijk werden vastgelegd op de foto. Wat deden kleine Jamal en zijn grote broer het goed tijdens de newborn fotoshoot.

Twee trotse ouders genoten van de fotoshoot en hadden op het boekingsformulier gekozen voor de kleuren mintgroen en blauw. En hier zijn dan enkele foto's van de newborn shoot.

newborn fotograaf Brabant (2 of 8)

newborn fotograaf Brabant (8 of 8)

newborn fotograaf Brabant (8 of 8)

newborn fotograaf Brabant (8 of 8)
newborn fotograaf Brabant (2 of 8)

newborn fotograaf Brabant (8 of 8)
newborn fotograaf Brabant

Ben jij ook op zoek naar een newborn fotograaf gevestigd in Brabant of Roosendaal en omstreken? Klik dan hier voor meer informatie.


Cake Smash fotograaf Brabant

Cake Smash fotoshoot Roosendaal Brabant

Cake Smash fotoshoot in de studio Roosendaal (Brabant)

Deze maand was een extreem drukke maand met fotoshoots. Waaronder veel Cake Smash fotoshoots.

Begin deze maand kwam de 11 maanden oude Juliette voor een Cake Smash fotoshoot voor haar eerste verjaardag. De ouders van Juliette hadden vooraf een mini fotoshoot geboekt en na de Cake Smash fotoshoot werd er nog een badsessie gedaan. Juliette en haar zusje mochten bij de mini fotoshoot op de foto en ook het hele gezin ging op de foto.

De ouders van Juliette hadden gekozen voor de kleur oud roze en een beige achtergrond. Voordat de fotoshoot van start ging liepen we door het decor heen wat ik had klaargezet. De ouders zochten een jurkje uit mijn collectie jurkjes en het haarbandje werd bij het jurkje gematcht.

Juliette was eerst nog wat verlegen, maar daar kwam al snel verandering in. Ze heeft gesmuld van de taart. Ze vond de taart heerlijk! Haar oudere zus mocht ook een hapje proeven. Wat een lol hadden ze samen.

De ouders hadden na de fotoshoot een foto album besteld en een grote canvas doek met een foto van hun dochter met de taart. Een mooie herinnering voor altijd!

Badsessie na de Cake Smash fotoshoot
Cake Smash fotoshoot Roosendaal Brabant
mini fotoshoot voor de Cake Smash fotoshoot

Cake Smash fotoshoot Roosendaal BrabantBen je ook geinteresseerd in een Cake Smash fotoshoot in de regio Roosendaal (Brabant) ? Klik hier voor meer informatie of vul het boekingsformulier in op mijn website.

 


newborn shoot Breda Jenoah in Roosendaal

Newborn shoot Breda in Roosendaal

Newborn shoot Breda in Roosendaal

Het is de afgelopen weken enorm druk met fotoshoots. Van een Cake Smash fotoshoot, zwangerschapsshoot, baby shoot tot een newborn shoot. Hierdoor heb ik weinig tijd om de posten op mijn website en om mijn social media bij te houden, want tsja fotobewerking en fotoshoots hebben nu eenmaal voorrang. Helaas heb ik al diverse mensen met een newborn shoot moeten teleurstellen door mijn volle agenda. Een cake smash fotoshoot, zwangerschapsshoot of babyshoot krijg ik er meestal nog wel tussen gepropt, maar een newborn shoot neemt een halve dag in beslag waardoor dat lastigere is. Gelukkig hebben de meeste mensen hun newborn shoot op tijd geboekt zodat hun fotoshoot wel in mijn studio kan plaatsvinden.

Deze maand was onder andere de ca. twee weken oude Jenoah in mijn fotostudio voor een newborn shoot. Zijn moeder was ook vrij laat met het boeken van een newborn shoot, maar gelukkig had ik toen nog wel een plekje vrij in mijn agenda.

Ooh wat was het warm die dag binnen en buiten mijn fotostudio in Roosendaal, maar dat vond de kleine Jenoah helemaal niet erg. Hij heeft bijna de hele sessie geslapen en heeft weinig van de fotoshoot meegekregen. En dat is altijd mijn doel met een newborn shoot. Op de tweede foto (de blauwe setting) mocht Jenoah mijn nieuwe stoere baby pakje aan van zijn moeder. En wat stond het pakje hem schattig!

newborn shoot Breda Jenoah in Roosendaal

Newborn shoot Jenoah uit Breda in fotostudio Roosendaal

Heb je ook interesse? Kijk hier voor de boekingsmogelijkheden van een newborn shoot, zwangerschapsshoot, baby fotoshoot of Cake Smash fotoshoot. Je kan natuurlijk ook altijd even mailen naar info@little-starfotografie.nl of bellen naar (06) 21535881.


baby fotoshoot Saar uit Kapelle

Baby fotoshoot Saar uit Kapelle

Baby fotoshoot Saar uit Kapelle

Lieve baby Saar was bij mij in de studio in Roosendaal voor het vastleggen van een baby fotoshoot.

De moeder van Saar had een cadeaubon gekregen van haar beste vriendin. Hoe leuk is dat! En haar vriendin kwam ook mee naar de fotoshoot.
Saar was bijna 11 maanden oud toen ze voor de baby fotoshoot kwam en ze deed het fantastisch! Ze kon zelfs al aan het krukje staan tijdens de fotoshoot.

Hieronder een paar foto's van de baby fotoshoot van Saar uit Kapelle. Kijk die mooie blauwe ogen!Wil je jouw beste vriendin ook verassen met een origineel (kraam) cadeau? Kijk dan eens rond op mijn website. Daar vindt je meer informatie over de cadeaubon.

Volg me ook op Facebook of Instagram.


Cake smash fotoshoot Evi Roosendaal (7 of 9)

Cakesmash fotoshoot Evi uit Roosendaal

Cakesmash fotoshoot Evi uit Roosendaal

Begin april kwamen de ouders van Evi naar mijn fotostudio in Roosendaal om haar eerste verjaardag alvast te vieren met een Cakesmash fotoshoot! En de foto's die worden gebruikt voor haar eerste verjaardag en de uitnodiging van haar eerste verjaardag.

Wat had Evi een lol tijdens de Cake Smash fotoshoot en de taart was goed gesmasht! De ouders van Evi hadden ook nog een badsessie na de Cake Smash geboekt zodat Evi nog lekker kon spetteren in badje en weer lekker schoon naar huis kon.

 

Cakesmash fotoshoot regio Roosendaal (2
Het rompertje, de maan en de raket zijn van Evi zelf. Het haarbandje, de pettiskirt (luxe tutu) en alle overige aankleding hangen allemaal bij mij in de studio. En taart komt bij de cupcake bakker vandaan.

Cakesmash fotoshoot regio Roosendaal

Zou je ook graag meer informatie willen over een Cakesmash fotoshoot? Voor de prijslijst klik hier of wil je meer informatie over een Cake Smash fotoshoot klik hier. Je mag natuurlijk altijd even bellen op 06-21535881 of mailen naar info@little-starfotografie.nl.