zwangerschapsfotoshoot Roosendaal (West-Brabant)

zwangerschapsfotoshoot studio Roosendaal

Zwangerschapsshoot in de studio in Roosendaal

Tijdens de zwangerschaps fotoshoot was deze zwangere aanstaande mama 37 weken zwanger. Een fotoshoot met 37 weken zwangerschaps is aan de late kant, maar zolang je geen vocht vast houdt is een zwangerschapsshoot dus nog steeds mogelijk. De meeste aanstaande moeders boeken een zwangerschapsshoot tussen de 29 en 34 weken, omdat je buik dan op zijn mooist is. Maar bij deze aanstaande mama was haar buik met 37 weken nog steeds heel mooi. Dus het wil niet altijd iets zeggen.

Een paar dagen voor de shoot had ik net één van mijn nieuwe zwangerschapsjurken van Mii Estilo binnen gekregen die ze wel wilde showen voor mij. En wat staat de jurk haar ook prachtig! Het is een jurk met heel veel tule aan de onderkant. Dat maakt de foto bijna sprookjesachtig en omdat het bovenste deel strak aansluit is hij toch ook heel sjiek. En de kleur van de jurk past bij iedereen.


De foto hierboven is 1 van mijn nieuwste jurken van mijn collectie Mii estilo jurken

zwangerschapsshoot studio in Roosendaal Brabant
En deze blauwe jurk op de foto hierboven is ook 1 van mijn nieuwere jurken

Zou je ook graag een zwangerschapsshoot in de fotostudio in Roosendaal (West-Brabant) willen? Klik hier voor meer informatie voor prijzen. Let op; wacht niet te lang met boeken, want de maand maart zit ook al bijna vol.

Via mijn website kan je eenvoudig een boekingsformulier invullen. Nadat ik het formulier heb ontvangen neem ik per email contact met je op. Je mag ook een email sturen naar info@little-starfotografie.nl of bellen naar 06-21535881.( tijdens fotoshoots kan ik mijn telefoon niet opnemen dus dan graag mijn voicemail inspreken).


newborn fotoshoot Roosendaal Breda

Newborn fotoshoot Roosendaal Breda

Newborn fotoshoot in de studio in Roosendaal (vlakbij Breda)

Deze stoere baby mocht ik fotograferen in mijn studio toen hij 10 daagjes oud was. Na de voeding begonnen we met de fotoshoot en hij viel al snel in slaap in mijn warme studio.

Doordat hij zo lekker sliep liet hij zich makkelijk in poses neerleggen en kreeg hij weinig tot niets van de fotoshoot mee. Tijdens de fotoshoot was hij een rustige en tevreden baby en dat is altijd mijn doel!
De moeder zat heerlijk met een bakje koffie op een krukje naast de poef waar ik deze stoere jongen op poseerde. Zo kon ze alles goed zien van dichtbij.

Hieronder een paar voorbeelden van de gemaakte foto's van de newborn fotoshoot in mijn studio in Roosendaal (vlakbij Breda).

newborn fotoshoot Roosendaal Breda

newborn fotoshoot Roosendaal Breda

newborn fotoshoot Roosendaal Breda

newborn fotoshoot Roosendaal Breda

newborn fotoshoot Roosendaal Breda
newborn fotoshoot Roosendaal Breda

Ben je ook zwanger of ken je iemand die zwanger is en die graag een newborn shoot zou willen boeken? Klik hier voor meer informatie over het boeken van een fotoshoot of mail naar info@little-starfotografie.nl.


zwart wit fotoshoot Brabant

Baby fotograaf Roosendaal

Baby fotograaf Roosendaal, baby fotoshoot

De afgelopen maanden waren zo druk dat ik niet 3 dagen fotografeerde, maar zelfs 5 dagen fotografeerde. Er werden veel baby shoots, Cake Smash shoots, newborn shoots en zwangerschapsshoots uitgevoerd. En wat heb ik veel leuke ouders en kindjes in de studio gehad.

En deze foto's wil ik onder andere met jullie delen. Een baby fotoshoot van de 9 maanden oude Aras. Met 3 verschillende settings.
De moeder van de baby vroeg mij of ik ook een zwart wit foto wilde maken. Zoals de meeste wel weten hou ik enorm van kleurenfoto's en zie je weinig tot geen zwart wit foto's. Maar het voorbeeld wat de moeder aan mij liet zien daar kon ik me wel in vinden.

Er werden broekjes gekozen die ik in mijn fotostudio beschikbaar hebt voor de fotoshoots en de kleine ondeugende Aras vond het allemaal prima.

Dus zo gezegd, zo gedaan de zwart wit foto gemaakt met daglicht. En op het resultaat ben ik best trots en ik ga dit zeker vaker doen.

Baby fotograaf Roosendaal
Baby fotograaf Roosendaal

Baby fotograaf Roosendaal Little-Star fotografie

Volg me ook op Facebook of Instagram.

Ben je zwanger of wil je iemand verrassen die zwanger is of net een baby heeft gekregen en wil je een origineel cadeau geven? Je kunt een cadeaubon bij mij bestellen in de gewenste fotoshoot of een gewenst bedrag. Ik verstuur de cadeaubon ingepakt naar je toe en de verzendkosten zijn gratis. Om een cadeaubon te bestellen: stuur dan een email naar info@little-starfotografie.nl.


Kerst fotoshoot Roosendaal

Kerst fotoshoot Roosendaal

Ondanks de drukte van de afgelopen maanden heb ik dit jaar toch besloten om de mini kerst fotoshoot te organiseren in mijn fotostudio in Roosendaal.

Vorig jaar had ik een nostalgische slee in Engeland laten maken en tsja dan is het toch zonde om hem in de kast te laten staan. Vorig jaar waren de kerst fotoshoots snel vol. Dus dit jaar heb ik besloten om het kerstdecor gewoon de hele week te laten staan waardoor iedereen meer keuze heeft in datums en tijdstippen.

Accessoires mini kerst fotoshoot Roosendaal 2019

Zoals mijn vaste klanten weten heb ik een kastenwand vol met jurkjes, broekjes en accessoires om uit te kiezen. Voor de leeftijd tot 1,5 jaar heb ik verschillende jurkjes, rompers met de tekst "my first Christmas" en outfits die je mag gebruiken voor de kerstshoot. Verder heb ik kerst mutsjes, stropdasjes en strikjes.

Wat houdt de mini kerst fotoshoot in?

Waar: in mijn fotostudio Belder 23 C in Roosendaal

Wanneer: Maandag 18 november, dinsdag 19 november, vrijdagochtend 22 november, zaterdag 23 november.

Leuk om als kerstkaartje te gebruiken, maar ook leuk om cadeau te geven aan opa's, oma's, mama’s of papa’s of gewoon aan jezelf.

Wat houdt de mini kerstshoot precies in?

  • Een fotoshoot van 20 min. in de studio
  • 5 bewerkte fotobestanden op hoge resolutie
  • Je mag gebruik maken van accessoires, jurkjes, outfits, mutjes etc.
  • Kerstdecor met slee of antieke emmer zoals in de bijlage(en voor de kleintjes die nog niet kunnen zitten gebruik ik een wollen deken)
  • Max. 3 kinderen (vanaf 3 maanden tot 12 jaar)
  • De kostprijs is € 40,00 inclusief btw

Meld je aan door te mailen naar: info@little-starfotografie.nl

Geef je voorkeur aan voor welke datum en/of je in de ochtend of in de middag wenst, wat de leeftijd is van je kindje(s) en hoeveel personen er op de foto gaan.

Beschikbare plaatsen voor de mini kerstshoot in de studio in Roosendaal

De aanmeldingen gaan hard, maar er zijn nog een paar plekjes over:
Maandagochtend 18 november: 10.30 uur
Maandagmiddag: vol
Dinsdagochtend: vol
Dinsdagmiddag 19 november: 13.00 uur, 14.00 uur en 14.30 uur
Vrijdagochtend 22 november: 10.30 uur en 11.00 uur
Zaterdagochtend 23 november:  11.00 uur
Zaterdagmiddag 23 november: 13.30 uur en 14.30 uur

Dit is decor voor de mini kerst shoot van 2019 (foto's met Iphone gemaakt ;-) ).
mini kerst shoot Roosendaal 2019

Zie ik je dit jaar ook weer met de mini kerst fotoshoot in mijn fotostudio in Roosendaal? Meld je aan door te mailen naar: info@little-starfotografie.nl. Geef je voorkeur aan voor welke datum en/of je in de ochtend of in de middag wenst, wat de leeftijd is van je kindje(s) en hoeveel personen er op de foto gaan.

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Ik heb er al zin in! Tot snel!

Liefs Lydia

 


zwangerschaps fotoshoot Roosendaal

Zwangerschaps fotoshoot Roosendaal

Een paar weken geleden was deze zwangere dame bij mij in de studio in Roosendaal voor een zwangerschaps fotoshoot. Ze is in verwachting van een tweeling en ondanks dat ze in verwachting is van een tweeling heeft ze een heel mooi bescheiden buikje.

In december is ze uitgerekend en komt ze ook voor de newborn shoot van haar tweeling naar mijn fotostudio toe.

Afgelopen maand heb ik weer nieuwe jurken van Mii Estilo aangeschaft en de roze jurk op onderstaande foto's is één van mijn nieuwe jurken.

zwangerschaps fotoshoot Roosendaal(5 of 8)

zwangerschaps fotoshoot Roosendaal(5 of 8)
zwangerschaps fotoshoot Roosendaal

 

Ben jij ook tussen de 28 en 34 weken zwanger en zou je ook graag een zwangerschaps fotoshoot willen boeken of cadeau willen geven? Klik dan hier voor meer informatie.


Newborn fotoshoot Roosendaal

Newborn fotoshoot Roosendaal

Newborn fotoshoot Roosendaal

In september kwamen de ouders van Fenne voor een newborn fotoshoot naar mijn fotostudio. Kleine Fenne was inmiddels 16 dagen oud. Meestal fotografeer ik een newborn als ze tussen de 7-14 dagen oud zijn, omdat ze na 14 dagen minder goed slapen, maar bij Fenne was dat geen probleem.

En oooh wat deed Fenne het goed tijdens de fotoshoot. Het was heerlijk warm in mijn studio en Fenne viel al snel in slaap waarna we de sessie konden beginnen. We hebben 3 verschillende settings gedaan en de ouders kozen voor de kleuren oudroze en neutraal. Nadat de ouders in de studio waren gearriveerd liep ik met moeder door de settings heen terwijl haar vader de fles gaf. Na een volle buik en moe van het drinken konden we de fotoshoot snel beginnen. En Fenne heeft de hele sessie geslapen.

Newborn fotoshoot Roosendaal

Zie dat kleine lachje op de foto hierboven?....

Newborn fotoshoot Roosendaal

 


Cake Smash Oud Gastel (5 of 7)

Cake Smash fotoshoot Oud Gastel

Cake Smash fotoshoot Oud Gastel

Eind augustus kwam Lara in de fotostudio voor een Cake Smash fotoshoot. Haar moeder had een wit rompertje meegenomen en uit mijn verzameling jurkjes en pettiskirts had ze een oudroze pettiskirt gekozen. De oudroze pettiskirt past mooi bij het decor. Ook hebben we een bijpassend haarbandje gekozen uit mijn verzameling haarbandjes.

En Lara heeft bijna de hele fotoshoot gelachen. Ze vond de taart erg leuk om mee te spelen en maakte er een leuk feestje van. En na de Cake Smash fotoshoot mocht ze nog in badje wat ook erg leuk was.

 


Cake Smash fotoshoot Oud Gastel.

Ben je ook geinteresseerd in een Cake Smash fotoshoot? Klik hier om de Cake Smash fotoshoot te boeken en vul het boekingsformulier in of mail voor het maken van een afspraak naar info@little-starfotografie.nl.


zwangerschapsfotoshoot Roosendaal (3 of 10) (2)

Zwangerschapsfotoshoot Roosendaal

Zwangerschapsfotoshoot Roosendaal

Deze fotoshoot heeft in juli al plaatsgevonden, maar ik ben nu eenmaal altijd laat met het schrijven van blogs?. Tsja fotobewerking en fotoshoots hebben nu eenmaal voorrang.
Maar deze zwangere vrouw deed het fantastisch tijdens de fotoshoot! Ze was 35 weken zwanger tijdens de zwangerschapsfotoshoot en ze straalde geluk uit!

Wanneer zwangerschapsshoot plannen?

Wanneer is het beste moment om een zwangerschapsfotoshoot te doen? Dat is als je tussen de 30-35 weken zwanger bent. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, want als je zwanger bent van een tweeling dan zou je met 28 weken al een zwangerschapsfotoshoot kunnen plannen. En als je geen vocht vast houdt of een bescheiden buikje hebt dan kan je ook nog met 36 weken zwangerschap op de foto.

Hieronder een paar foto's van de trotse mama to be....

zwangerschapsfotoshoot Roosendaal (3 of 10) (2)

zwangerschapsfotoshoot Roosendaal (3 of 10) (2)
zwangerschapsfotoshoot Roosendaal (3 of 10) (2)zwangerschapsfotoshoot Roosendaal

Zou jij deze bijzondere periode in je leven ook vast willen leggen met een zwangerschapsfotoshoot? Klik hier voor meer informatie over een zwangerschapsfotoshoot bij mij in de fotostudio in Roosendaal.

Volg me ook op Facebook of Instagram.