Baby fotograaf Roosendaal, baby fotoshoot

De afgelopen maanden waren zo druk dat ik niet 3 dagen fotografeerde, maar zelfs 5 dagen fotografeerde. Er werden veel baby shoots, Cake Smash shoots, newborn shoots en zwangerschapsshoots uitgevoerd. En wat heb ik veel leuke ouders en kindjes in de studio gehad.

En deze foto’s wil ik onder andere met jullie delen. Een baby fotoshoot van de 9 maanden oude Aras. Met 3 verschillende settings.
De moeder van de baby vroeg mij of ik ook een zwart wit foto wilde maken. Zoals de meeste wel weten hou ik enorm van kleurenfoto’s en zie je weinig tot geen zwart wit foto’s. Maar het voorbeeld wat de moeder aan mij liet zien daar kon ik me wel in vinden.

Er werden broekjes gekozen die ik in mijn fotostudio beschikbaar hebt voor de fotoshoots en de kleine ondeugende Aras vond het allemaal prima.

Dus zo gezegd, zo gedaan de zwart wit foto gemaakt met daglicht. En op het resultaat ben ik best trots en ik ga dit zeker vaker doen.

Baby fotograaf Roosendaal
Baby fotograaf Roosendaal

Baby fotograaf Roosendaal Little-Star fotografie

Volg me ook op Facebook of Instagram.

Ben je zwanger of wil je iemand verrassen die zwanger is of net een baby heeft gekregen en wil je een origineel cadeau geven? Je kunt een cadeaubon bij mij bestellen in de gewenste fotoshoot of een gewenst bedrag. Ik verstuur de cadeaubon ingepakt naar je toe en de verzendkosten zijn gratis. Om een cadeaubon te bestellen: stuur dan een email naar info@little-starfotografie.nl.