Newborn fotoshoot in de studio in Roosendaal (vlakbij Breda)

Deze stoere baby mocht ik fotograferen in mijn studio toen hij 10 daagjes oud was. Na de voeding begonnen we met de fotoshoot en hij viel al snel in slaap in mijn warme studio.

Doordat hij zo lekker sliep liet hij zich makkelijk in poses neerleggen en kreeg hij weinig tot niets van de fotoshoot mee. Tijdens de fotoshoot was hij een rustige en tevreden baby en dat is altijd mijn doel!
De moeder zat heerlijk met een bakje koffie op een krukje naast de poef waar ik deze stoere jongen op poseerde. Zo kon ze alles goed zien van dichtbij.

Hieronder een paar voorbeelden van de gemaakte foto’s van de newborn fotoshoot in mijn studio in Roosendaal (vlakbij Breda).

newborn fotoshoot Roosendaal Breda

newborn fotoshoot Roosendaal Breda

newborn fotoshoot Roosendaal Breda

newborn fotoshoot Roosendaal Breda

newborn fotoshoot Roosendaal Breda
newborn fotoshoot Roosendaal Breda

Ben je ook zwanger of ken je iemand die zwanger is en die graag een newborn shoot zou willen boeken? Klik hier voor meer informatie over het boeken van een fotoshoot of mail naar info@little-starfotografie.nl.