Fotograaf in Roosendaal

Over mij….

Aangenaam! Ik ben Lydia, geboren in 1985 in een klein dorpje genaamd Schoonrewoerd en opgegroeid in een nog kleiner dorpje Acquoy. Sinds 2012 ben ik woonachtig in Zegge (dorpje naast Roosendaal).

Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van ons dochtertje Emmy en zoontje Luca. Ik ben gek op kinderen, dieren en nieuwe uitdagingen. Fotograferen is mijn grote passie.

Ik ben dan ook fotograaf van beroep en volledig gespecialiseerd in newborn,- ,baby -en zwangerschapsfotografie.

Newborn,- en baby fotografie is een specialistische branche van fotografie waarbij veiligheid en geduld heel belangrijk zijn. Hier heb ik dan ook diverse opleidingen voor gevolgd.

Na het volgen van diverse cursussen en workshops heb ik inmiddels mijn eigen stijl als fotograaf ontwikkeld en weet ik hoe om te moeten gaan met baby’s. Ook volg ik diverse top fotografen uit Australië en Amerika waar ik online workshops bij heb gevolgd.

Fotostudio in Roosendaal

Sinds 2017 ben ik in het bezit van een eigen ruime fotostudio in Roosendaal. Mijn fotostudio is volledig ingericht op baby’s. Zo is er een aankleedkussen, een traphekje en kunnen ze lekker rondkruipen.

Bekijk de fotogalerij om een indruk te krijgen van mijn werk of neem contact op via de mail info@little-starfotografie.nl. Ook kunt u mij bellen op telefoonnummer (06) 21 535 881. Ik beantwoord je vragen graag!

Kijk ook eens op mijn Facebookpagina of volg me op Instagram.

Liefs Lydia

Heeft u een vraag? Stel hem hieronder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.