Fotograaf in Roosendaal

Over mij….

Aangenaam! Ik ben Lydia, geboren in 1985 in een klein dorpje genaamd Schoonrewoerd en opgegroeid in een nog kleiner dorpje Acquoy. Sinds 2012 ben ik woonachtig in Roosendaal.

Ik ben getrouwd en ben een trotse moeder van ons dochtertje Emmy, gek op kinderen, dieren en nieuwe uitdagingen. Fotograferen is mijn grote passie.

Ik ben dan ook fotograaf van beroep en volledig gespecialiseerd in newborn,- en baby fotografie.

Newborn,- en baby fotografie is een specialistische branche van fotografie waarbij veiligheid en geduld heel belangrijk zijn.

Na het volgen van diverse cursussen en workshops heb ik inmiddels mijn eigen stijl als fotograaf ontwikkeld en ik weet precies hoe ik om moet gaan met baby’s. Ook heb ik diverse online workshops van verschillende top fotografen uit Australië en Amerika gevolgd.

Fotostudio in Roosendaal

Inmiddels ben ik vanaf eind 2017 in het bezit van een eigen ruime fotostudio in Roosendaal. Mijn fotostudio is volledig ingericht op baby’s. Zo is er een aankleedkussen, een traphekje en kunnen ze lekker rondkruipen.

Bekijk de fotogalerij om een indruk te krijgen van mijn werk of neem contact op via de mail info@little-starfotografie.nl. Ook kunt u mij bellen op telefoonnummer (06) 21 535 881. Ik beantwoord je vragen graag!

Kijk ook eens op mijn Facebookpagina.

Liefs Lydia

in

Heeft u een vraag? Stel hem hieronder.