Informatie newborn shoot

Planning
De beste tijd om een newborn shoot te plannen is als de baby tussen de 6 en 16 dagen oud is. Jullie kleintje slaapt deze periode nog veel waardoor hij/zij makkelijk in diverse poses gelegd kan worden.

Het beste reserveer je een newborn shoot al tijdens je zwangerschap. Rond de uitgerekende datum reserveer ik een plekje in mijn agenda. Na uw bevalling neemt u zo spoedig mogelijk contact op met mij zodat we de definitieve afspraak kunnen plannen.

Tijdsduur fotoshoot
Een newborn shoot duurt gemiddeld 3 uur en vindt plaats in mijn verwarmde fotostudio in Roosendaal die speciaal voor baby’s is ingericht.

Locatie fotoshoot
U bent van harte welkom in mijn ruime en (lekker warme) fotostudio in Roosendaal.
In mijn fotostudio hebben we altijd de juiste belichting en temperatuur. Ook hebben we alle accessoires bij de hand.

Werkwijze newborn fotoshoot
We beginnen de fotoshoot als de baby rustig is of slaapt. Tijdens de shoot zijn rust en geduld zeer belangrijk om de shoot zo goed mogelijk te laten verlopen. Om de juiste poses te kunnen fotograferen dient de baby namelijk in diepe slaap te zijn.

Ik doe alleen veilige poses die natuurlijk zijn voor een baby en waarbij jullie kleintje zich prettig voelt. Kies dus altijd voor een fotograaf die ervaren is met het werken van baby’s!

Tijdens de shoot maak ik gebruik van daglicht, omdat dit de mooiste foto’s geeft en flitslicht niet goed is voor baby’s.

Bij sommige poses vraag ik of één van de ouders kan helpen door bijvoorbeeld het hoofdje van de baby te ondersteunen om de veiligheid van de baby te waarborgen. Tijdens de fotoshoot wordt ruim de tijd genomen om de baby te voeden, te troosten en te verschonen. Uw baby geeft het tempo aan.

Na boeking van een fotoshoot ontvang je nog meer informatie en tips om de fotoshoot zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

(Hieronder zie je enkele foto’s van een newborn shoot achter de schermen in mijn fotostudio in Roosendaal. De foto’s zijn gemaakt door mijn lieve zus tijdens een newborn fotosessie en de foto met mijn logo is één van de resultaten van de fotosessie op de beanbag). De onderste foto is gemaakt door een kersverse moeder tijdens een newborn shoot van haar zoontje in de fotostudio in Roosendaal.

Heeft u een vraag? Stel hem hieronder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.