Zwangerschapsshoot in de studio in Roosendaal

Tijdens de zwangerschaps fotoshoot was deze zwangere aanstaande mama 37 weken zwanger. Een fotoshoot met 37 weken zwangerschaps is aan de late kant, maar zolang je geen vocht vast houdt is een zwangerschapsshoot dus nog steeds mogelijk. De meeste aanstaande moeders boeken een zwangerschapsshoot tussen de 29 en 34 weken, omdat je buik dan op zijn mooist is. Maar bij deze aanstaande mama was haar buik met 37 weken nog steeds heel mooi. Dus het wil niet altijd iets zeggen.

Een paar dagen voor de shoot had ik net één van mijn nieuwe zwangerschapsjurken van Mii Estilo binnen gekregen die ze wel wilde showen voor mij. En wat staat de jurk haar ook prachtig! Het is een jurk met heel veel tule aan de onderkant. Dat maakt de foto bijna sprookjesachtig en omdat het bovenste deel strak aansluit is hij toch ook heel sjiek. En de kleur van de jurk past bij iedereen.


De foto hierboven is 1 van mijn nieuwste jurken van mijn collectie Mii estilo jurken

zwangerschapsshoot studio in Roosendaal Brabant
En deze blauwe jurk op de foto hierboven is ook 1 van mijn nieuwere jurken

Zou je ook graag een zwangerschapsshoot in de fotostudio in Roosendaal (West-Brabant) willen? Klik hier voor meer informatie voor prijzen. Let op; wacht niet te lang met boeken, want de maand maart zit ook al bijna vol.

Via mijn website kan je eenvoudig een boekingsformulier invullen. Nadat ik het formulier heb ontvangen neem ik per email contact met je op. Je mag ook een email sturen naar info@little-starfotografie.nl of bellen naar 06-21535881.( tijdens fotoshoots kan ik mijn telefoon niet opnemen dus dan graag mijn voicemail inspreken).