Kerst fotoshoot Roosendaal

Ondanks de drukte van de afgelopen maanden heb ik dit jaar toch besloten om de mini kerst fotoshoot te organiseren in mijn fotostudio in Roosendaal.

Vorig jaar had ik een nostalgische slee in Engeland laten maken en tsja dan is het toch zonde om hem in de kast te laten staan. Vorig jaar waren de kerst fotoshoots snel vol. Dus dit jaar heb ik besloten om het kerstdecor gewoon de hele week te laten staan waardoor iedereen meer keuze heeft in datums en tijdstippen.

Accessoires mini kerst fotoshoot Roosendaal 2019

Zoals mijn vaste klanten weten heb ik een kastenwand vol met jurkjes, broekjes en accessoires om uit te kiezen. Voor de leeftijd tot 1,5 jaar heb ik verschillende jurkjes, rompers met de tekst “my first Christmas” en outfits die je mag gebruiken voor de kerstshoot. Verder heb ik kerst mutsjes, stropdasjes en strikjes.

Wat houdt de mini kerst fotoshoot in?

Waar: in mijn fotostudio Belder 23 C in Roosendaal

Wanneer: Maandag 18 november, dinsdag 19 november, vrijdagochtend 22 november, zaterdag 23 november.

Leuk om als kerstkaartje te gebruiken, maar ook leuk om cadeau te geven aan opa’s, oma’s, mama’s of papa’s of gewoon aan jezelf.

Wat houdt de mini kerstshoot precies in?

  • Een fotoshoot van 20 min. in de studio
  • 5 bewerkte fotobestanden op hoge resolutie
  • Je mag gebruik maken van accessoires, jurkjes, outfits, mutjes etc.
  • Kerstdecor met slee of antieke emmer zoals in de bijlage(en voor de kleintjes die nog niet kunnen zitten gebruik ik een wollen deken)
  • Max. 3 kinderen (vanaf 3 maanden tot 12 jaar)
  • De kostprijs is € 40,00 inclusief btw

Meld je aan door te mailen naar: info@little-starfotografie.nl

Geef je voorkeur aan voor welke datum en/of je in de ochtend of in de middag wenst, wat de leeftijd is van je kindje(s) en hoeveel personen er op de foto gaan.

Beschikbare plaatsen voor de mini kerstshoot in de studio in Roosendaal

De aanmeldingen gaan hard, maar er zijn nog een paar plekjes over:
Maandagochtend 18 november: 10.30 uur
Maandagmiddag: vol
Dinsdagochtend: vol
Dinsdagmiddag 19 november: 13.00 uur, 14.00 uur en 14.30 uur
Vrijdagochtend 22 november: 10.30 uur en 11.00 uur
Zaterdagochtend 23 november:  11.00 uur
Zaterdagmiddag 23 november: 13.30 uur en 14.30 uur

Dit is decor voor de mini kerst shoot van 2019 (foto’s met Iphone gemaakt 😉 ).
mini kerst shoot Roosendaal 2019

Zie ik je dit jaar ook weer met de mini kerst fotoshoot in mijn fotostudio in Roosendaal? Meld je aan door te mailen naar: info@little-starfotografie.nl. Geef je voorkeur aan voor welke datum en/of je in de ochtend of in de middag wenst, wat de leeftijd is van je kindje(s) en hoeveel personen er op de foto gaan.

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Ik heb er al zin in! Tot snel!

Liefs Lydia