Cake Smash fotoshoot Oud Gastel

Eind augustus kwam Lara in de fotostudio voor een Cake Smash fotoshoot. Haar moeder had een wit rompertje meegenomen en uit mijn verzameling jurkjes en pettiskirts had ze een oudroze pettiskirt gekozen. De oudroze pettiskirt past mooi bij het decor. Ook hebben we een bijpassend haarbandje gekozen uit mijn verzameling haarbandjes.

En Lara heeft bijna de hele fotoshoot gelachen. Ze vond de taart erg leuk om mee te spelen en maakte er een leuk feestje van. En na de Cake Smash fotoshoot mocht ze nog in badje wat ook erg leuk was.

 


Cake Smash fotoshoot Oud Gastel.

Ben je ook geinteresseerd in een Cake Smash fotoshoot? Klik hier om de Cake Smash fotoshoot te boeken en vul het boekingsformulier in of mail voor het maken van een afspraak naar info@little-starfotografie.nl.