Newborn shoot Julan in de fotostudio in Roosendaal

Het werd wel weer eens tijd dat ik een blog zou schrijven, want door de vele fotoshoots van afgelopen weken was ik er niet aan toe gekomen. En vandaag heb ik maar eens een kantoordag ingepland om de fotoshoots voor de vakantie te kunnen bewerken zodat iedereen zijn fotobestanden op tijd in huis heeft voor de feestdagen.

In december kwam de moeder van Julan bij mij in de fotostudio in Roosendaal voor een newborn shoot.

Julan was tijdens de fotoshoot al vier weken oud waardoor Julan minder diep sliep voor een newborn shoot, maar ondanks dat hij al vier weken oud was viel Julan regelmatig in slaap en verliep de fotoshoot heel rustig en goed. En…. foto’s met ogen open blijven mooi. Julan was tijdens de hele fotoshoot heel rustig en zag er als een tevreden kindje uit. Hier mogen de ouders van Julan zeker trots op zijn.

Fotograaf Roosendaal Breda Bergen op Zoom

Fotograaf Roosendaal Breda Bergen op Zoom
Fotograaf Roosendaal Breda Bergen op Zoom

Ben je ook geïnteresseerd in een newborn shoot? Klik hier voor meer informatie voor een newborn shoot.

Let op! Indien mogelijk reserveer dan alvast de uitgerekende datum in mijn agenda voor een newborn shoot al tijdens je zwangerschap. Zo voorkom je teleurstelling van een volle agenda.

Ben je op zoek naar een (baby) fotograaf in Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom en omstreken? Kijk gerust eens rond op mijn website.