In maart 2018 kreeg ik een berichtje van Pauline uit Etten-Leur, ze was in verwachting en wilde graag een newborn shoot boeken. En niet zomaar een newborn shoot, maar een newborn shoot samen met haar lieve hondje Bella. Hoe leuk is dat!

Het was nog een verassing of het een jongetje of een meisje zou worden, maar het duurde niet lang of ik kreeg te horen van gelukkige Pauline dat het een meisje zou worden. Later dan verwacht werd Roos geboren waarvan ik snel op de hoogte werd gesteld zodat we een datum konden prikken voor de fotoshoot.

Lieve Roos kwam op 5 oktober bij mij in de fotostudio met haar ouders, grootouders en hondje Bella. Op de dag van de newborn shoot was Roos 12 dagen oud. Roos was een rustig en tevreden meisje tijdens de fotoshoot.

Het was een uitdaging om hondje Bella en Roos in één keer goed op de foto te krijgen, maar met de verleiding van hondenkoekjes en het lieve karakter van Bella is het helemaal gelukt. En nog wat geduld ;-)… Wat een dotjes samen?! En Roos… bleef heerlijk rustig en sliep het grootste deel van de fotoshoot.

Roos liet zelfs een klein glimlachje zien toen hondje Bella haar kopje op Roos legde?. Smelt….

newborn shoot Etten-Leur
Kijk op Facebook of klik hier voor meer informatie over een newborn shoot in de omgeving/regio Breda, Etten-Leur, Oudenbosch,  Zundert, Bergen op Zoom en Roosendaal.