Baby fotoshoot met Kai in Roosendaal

De 6 maanden oude Kai kwam met zijn moeder in de studio voor een baby fotoshoot in Roosendaal. Wat een lachebekkie is Kai! Kai is een hele vrolijke en tevreden baby. Zijn moeder had van te voren aangegeven hoe ze de foto’s ongeveer wilde hebben waardoor de fotosessie vlot verliep.

Omdat Kai pas 6 maanden oud was kon hij nog niet zelfstandig rechtop zitten, maar met de juiste ondersteuning kon Kai ook in een houten vintage kratje zitten. Zijn moeder bleef ernaast zitten voor de veiligheid en ondersteuning.

We begonnen de eerste fotosessie op zijn buik in zijn eigen kleding. Vervolgens ging Kai in een stoer vintage kistje zitten met zijn eigen kleding. Daarna hebben we Kai omgekleed en trokken we hem een vintage pakje aan vanuit de studio en hebben we nog 2 sets gedaan. En Kai? Die bleef maar lachen :-).

Hieronder enkele foto’s van de baby fotoshoot van Kai

Baby fotoshoot Roosendaal Breda Oudenbosch

fotoshoot Roosendaal Breda Oudenbosch Etten-Leur baby

Lijkt het je ook leuk om een moment van het eerste levensjaar van je baby vast te laten leggen met bijvoorbeeld een baby fotoshoot?

Klik hier voor meer informatie over een baby fotoshoot of klik hier voor de prijs van een baby fotoshoot.

Volg me op Facebook en/of Instagram voor voorbeelden van een baby fotoshoot, newborn shoot en Cake Smash fotoshoot in Roosendaal / Breda / Oudenbosch / Etten-Leur en omstreken.