Quinlyn en haar ouders kwamen naar de fotostudio in Roosendaal voor een Cake Smash fotoshoot. Hun dochtertje wordt binnenkort één jaar en dit wilde ze vieren met een Cake Smash fotoshoot.

De voorbereiding van de Cake Smash shoot

Tijdens het boeken van de fotoshoot hadden de ouders op het boekingsformulier aangegeven dat ze een oud roze taart wilde in combinatie met oud roze, bruin en goudtinten. Nadat de kleur van de taart duidelijk was heb ik de achtergrond van het decor, de vlaggetjes en de helium ballonnen hierop afgestemd naar wens van de ouders. En toen de ouders in de studio waren konden ze er ook nog een bijpassend kleur jurkje en haarbandje bij kiezen.

We begonnen de Cake Smash fotoshoot eerst met een paar foto’s zonder taart. Hierdoor kon Quinlyn wennen aan de fotocamera en aan mij als fotograaf. Doordat Quinlyn al snel liet zien dat ze het allemaal wel prima vond haalde we de taart erbij. De Cake Smash fotoshoot kon beginnen!

De Cake Smash fotoshoot

Al snel tijdens fotoshoot liet Quinlyn zien hoe ondeugend ze was. Ze sloeg met beide handen op de taart en kroop regelmatig van het decor af, wat overigens leuke effecten met de fotoshoot geeft. En wat kon ze ondeugend lachen! Quinlyn vond de taart lekker en bleef er van smullen. Ook de helium ballonnen waren erg interessant en erg leuk om mee te spelen. Al snel was er niet veel meer van de taart over. Wat een feestje maakte ze ervan! En de ouders van Quinlyn zag ik genieten van het optreden van hun dochtertje tijdens de Cake Smash fotoshoot.

Cake Smash fotoshoot Roosendaal Breda Bergen op Zoom

Cake Smash fotoshoot Roosendaal Breda Bergen op Zoom

Cake Smash fotoshoot Roosendaal Breda Bergen op Zoom

Cake Smash fotoshoot Roosendaal Breda Bergen op Zoom
Klik hier voor meer informatie over een Cake Smash fotoshoot in de regio Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Zundert, Breda en Bergen op Zoom.