Mini kerst fotoshoot Roosendaal

Op 16 en 17 november 2018 was het dan eindelijk zover! De mini kerst fotoshoots gingen plaatsvinden in mijn fotostudio in Roosendaal. Voor het eerst heb ik de mini kerst shoots in de fotostudio georganiseerd en wat waren het geslaagde dagen! In 2019 zal ik de mini kerst fotoshoot zeker weer organiseren.

Arreslee voor de mini kerst fotoshoot

Twee weken voor aanvang van de mini kerst fotoshoots was mijn nieuwe handgemaakte slee uit Engeland aangekomen. Wat was ik blij met de slee. De slee is mooi en van een mooie zware kwaliteit wat voor veiligheid staat. Weer een mooie toevoeging aan mijn verzameling fotoprops in de fotostudio.

Wat zijn er veel kindjes in de studio geweest voor de mini kerst shoot. Het waren 2 drukke, gezellige en erg leuke dagen. Mijn zus zorgde voor de koffie en thee en hielp mee met de finishing touch van de fotoshoots zodat ik me vooral kon focussen op de kwaliteit van de foto’s.

Zelfs na 2 geplande dagen van de mini kerst shoots kwamen er nog aanmeldingen binnen. Hier gold wel een ander tarief voor maar dat vonden de ouders niet erg.

De meisjes mochten gebruik maken mijn jurkjes die in de fotostudio aanwezig waren en de meeste ouders kozen hiervoor. Voor de jongens tot 12 maanden had ik leuke rompers met de tekst “my first Christmas”. En voor iedereen waren er kerst mutsjes aanwezig.

Hieronder zie je enkele foto’s van de mini kerst shoot van 2018.

kerst fotoshoot Roosendaal
mini kerst fotoshoot Roosendaal

 

Wil je ook een mini kerst fotoshoot in 2019? Volg dan mijn facebookpagina, want daar zal ik het mini kerst fotoshoot evenement in 2019 ruim van tevoren aankondigen. Klik hier om mijn Facebookpagina te volgen door mijn pagina te liken.