Cake Smash fotoshoot fotograaf Roosendaal Breda Oudenbosch

Cake Smash fotoshoot

Bij een cake smash fotoshoot mag je lekker kliederen en vies worden! Hoe leuk is dat! Een mooie taart met de letters ONE erop, bijpassende vlaggetjes en helium ballonnen op het decor afgestemd. Een Cake Smash shoot is altijd feest!

In december werd ik gebeld door de moeder van James met de vraag of ik nog voor de verjaardag van James een cake smash fotoshoot kon doen. En zijn verjaardag was al over 6 dagen…. Na wat schuifwerk in mijn agenda en navraag bij de bakker of ze binnen een paar dagen de taart konden maken was dat allemaal geen probleem. Dus zo gezegd, zo gedaan, de Cake Smash kon nog voor het weekend plaatsvinden.

Cake Smash in de fotostudio van Little-Star fotografie Roosendaal

En dan is het eindelijk zover…. De Cake Smash fotoshoot kan beginnen! Het decor staat klaar met de vlaggetjes, de helium ballonnen en een letterbox met de tekst: “Hoera James 1 jaar!” De opa van James was ook bij de fotoshoot aanwezig en je zag hem van elk moment genieten. James vond de taart heerlijk en maakte er een echt feestje van! Nadat we enkele foto’s zonder taart hadden gemaakt werd de taart erbij gehaald en James viel meteen aan.

Cake Smash fotoshoot fotograaf Roosendaal Breda Oudenbosch

Cake Smash fotoshoot fotograaf Roosendaal Breda Oudenbosch

Cake Smash fotoshoot fotograaf Roosendaal Breda Oudenbosch
Fotograaf Roosendaal Breda Oudenbosch

Lijkt het je ook leuk om een fotoshoot te boeken bij Little-Star fotografie Roosendaal? Bijvoorbeeld een baby fotoshoot, Cake Smash fotoshoot, newborn shoot of een zwangerschapsshoot? Kijk ook eens rond op mijn Facebookpagina voor meer voorbeelden van fotoshoots.

Tags: Cake Smash fotoshoot, fotograaf Roosendaal, newborn shoot, Breda, Etten-Leur, Oudenbosch, Oud-Gastel, Goes, Antwerpen, Essen, Rijsbergen, Bergen op Zoom, st. Willebrord.