Cakesmash fotoshoot st. Willebrord in de fotostudio van Little-Star fotografie

Twee weken geleden kwam Norah met haar ouders in de fotostudio voor een Cakesmash fotoshoot. Ook hadden de ouders van Norah een mini fotoshoot en een badsessie bij de Cake Smash fotoshoot geboekt.

De moeder van Norah had gevraagd of ik de mini babyshoot wilde aanpassen in een gezins fotoshoot en dat was mogelijk. Dus voordat we de Cake Smash fotoshoot begonnen hebben we eerst enkele gezinsfoto’s gemaakt. Vervolgens zijn we de Cake Smash shoot gestart. Norah vond de botercrème bovenop de taart iets te zoet en ging voor de zachte cake die onder de botercrème zat. Norah vond de cake heerlijk! Nadat Norah lekker heeft kunnen eten en kliederen met de taart heb ik het badje klaar gemaakt zodat Norah heerlijk kon spetteren in badje en tegelijkertijd weer helemaal schoon werd. Tsja het badje doet het altijd goed.

Hieronder enkele foto’s van de Cakesmash fotoshoot van Norah uit st. Willebrord.

CakeSmash Norah st. Willebrord (2 of 7)

CakeSmash Norah st. Willebrord (4 of 7)

CakeSmash Norah st. Willebrord (4 of 7)

Woon je ook in st. Willebrord, Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Zundert, Rucphen, Sprundel, Oudenbosch, Oud Gastel etc. en heb je ook interesse in een Cake Smash fotoshoot, newborn shoot, zwangerschaps fotoshoot of baby fotoshoot? Kijk dan rond op mijn website of mail naar info@little-starfotografie.nl.