Newborn shoot Josefien uit Kruisland

Begin maart kwamen de ouders van Josefien uit Kruisland in mijn fotostudio voor een newborn shoot. Ook de oudere broer van Josefien mocht mee op de foto. Josefien was 14 dagen oud tijdens de newborn shoot.

De ouders van Josefien hadden mijn informatiebrief goed doorgelezen en hadden Josefien ’s morgens nog in badje gedaan voordat ze naar de studio toe kwamen. En toen ze in mijn fotostudio arriveerde kreeg Josefien haar voeding.

Tijdens de fotoshoot

Josefien deed de newborn shoot erg goed. Ze bleef maar lekker doorslapen waardoor ze weinig en misschien wel helemaal niets van de fotoshoot mee kreeg. En haar broertje Jeff van 1,5 jaar oud, is 3 uur lang zoet geweest in de studio, wat knap! Papa was tijdens de newborn shoot nog wel even naar buiten geweest met Jeff (ja het is echt wel warm in de studio).

En aan het einde van de fotoshoot hebben we nog gezinsfoto’s gemaakt met papa, mama, Jeff en Josefien❤.


Newborn shoot met broer Kruisland

Schattige newborn foto

fotoshoot baby Kruisland Roosendaal
Newborn shoot Josefien uit Kruisland (12 of 14)

Ben je zwanger of net bevallen en wil je ook een newborn shoot boeken bij een fotograaf die gespecialiseerd is in newborn fotografie? Klik hier om naar de boekingspagina te gaan om een newborn shoot te reserveren.

zoekwoorden: fotograaf Roosendaal, newborn shoot Kruisland, fotograaf Breda, fotoshoot Roosendaal, baby fotograaf, newborn fotografie,