newborn shoot Breda Jenoah in Roosendaal

Newborn shoot Breda in Roosendaal

Het is de afgelopen weken enorm druk met fotoshoots. Van een Cake Smash fotoshoot, zwangerschapsshoot, baby shoot tot een newborn shoot. Hierdoor heb ik weinig tijd om de posten op mijn website en om mijn social media bij te houden, want tsja fotobewerking en fotoshoots hebben nu eenmaal voorrang. Helaas heb ik al diverse mensen met een newborn shoot moeten teleurstellen door mijn volle agenda. Een cake smash fotoshoot, zwangerschapsshoot of babyshoot krijg ik er meestal nog wel tussen gepropt, maar een newborn shoot neemt een halve dag in beslag waardoor dat lastigere is. Gelukkig hebben de meeste mensen hun newborn shoot op tijd geboekt zodat hun fotoshoot wel in mijn studio kan plaatsvinden.

Deze maand was onder andere de ca. twee weken oude Jenoah in mijn fotostudio voor een newborn shoot. Zijn moeder was ook vrij laat met het boeken van een newborn shoot, maar gelukkig had ik toen nog wel een plekje vrij in mijn agenda.

Ooh wat was het warm die dag binnen en buiten mijn fotostudio in Roosendaal, maar dat vond de kleine Jenoah helemaal niet erg. Hij heeft bijna de hele sessie geslapen en heeft weinig van de fotoshoot meegekregen. En dat is altijd mijn doel met een newborn shoot. Op de tweede foto (de blauwe setting) mocht Jenoah mijn nieuwe stoere baby pakje aan van zijn moeder. En wat stond het pakje hem schattig!

newborn shoot Breda Jenoah in Roosendaal

Newborn shoot Jenoah uit Breda in fotostudio Roosendaal

Heb je ook interesse? Kijk hier voor de boekingsmogelijkheden van een newborn shoot, zwangerschapsshoot, baby fotoshoot of Cake Smash fotoshoot. Je kan natuurlijk ook altijd even mailen naar info@little-starfotografie.nl of bellen naar (06) 21535881.