Cake Smash fotoshoot in de studio Roosendaal (Brabant)

Deze maand was een extreem drukke maand met fotoshoots. Waaronder veel Cake Smash fotoshoots.

Begin deze maand kwam de 11 maanden oude Juliette voor een Cake Smash fotoshoot voor haar eerste verjaardag. De ouders van Juliette hadden vooraf een mini fotoshoot geboekt en na de Cake Smash fotoshoot werd er nog een badsessie gedaan. Juliette en haar zusje mochten bij de mini fotoshoot op de foto en ook het hele gezin ging op de foto.

De ouders van Juliette hadden gekozen voor de kleur oud roze en een beige achtergrond. Voordat de fotoshoot van start ging liepen we door het decor heen wat ik had klaargezet. De ouders zochten een jurkje uit mijn collectie jurkjes en het haarbandje werd bij het jurkje gematcht.

Juliette was eerst nog wat verlegen, maar daar kwam al snel verandering in. Ze heeft gesmuld van de taart. Ze vond de taart heerlijk! Haar oudere zus mocht ook een hapje proeven. Wat een lol hadden ze samen.

De ouders hadden na de fotoshoot een foto album besteld en een grote canvas doek met een foto van hun dochter met de taart. Een mooie herinnering voor altijd!

Badsessie na de Cake Smash fotoshoot
Cake Smash fotoshoot Roosendaal Brabant
mini fotoshoot voor de Cake Smash fotoshoot

Cake Smash fotoshoot Roosendaal BrabantBen je ook geinteresseerd in een Cake Smash fotoshoot in de regio Roosendaal (Brabant) ? Klik hier voor meer informatie of vul het boekingsformulier in op mijn website.